معرفی سایت الکسا برای نشان دادن رتبه و عملکرد سایت شما

سایت الکسا

ایران گستر در صدد آن است تا شما عزیزان را با طراحی سایت با وردپرس آشنا کنیم و سایت الکسا را معرفی کنیم تا بتوانید نتایج آنرا در سایت خود به کار گیرید. که  تمامی این مقالات را به صورت کاملا رایگان در اختیارتان قرار میدهد, پس با ما همراه باشید.







معرفی سایت alexa
رتبه بندی صفحات وب  قبلا توسط گوگل و ابزار page rank آغاز شد که برای رتبه بندی سایت ها و وبلاگ ها و حتی صفحات مختلف هر پایگاه اینترنتی ، امتیازی بین ۰ تا ۱۰ داده می شد و سایت های با رنک بالاتر از مزایایی در موتور جستجوی گوگل برخوردار هستند و به نوعی اعتبار یک سایت یا وبلاگ محسوب میشود.
چند سالی است که سایت alexa.com اقدام به انتشار آمار و ارقامی برای رتبه بندی سایت ها و اخیرا برای وبلاگ ها نموده که قابلیت نمایش رتبه سایت یا وبلاگ شما را در بین کل سایت های موجود در اینترنت و یا در بین سایت های یک کشور را دارا می باشد.
این سایت طی فعالیت های خود توانسته جایگاه مناسبی برایرتبه بندی پایگاه های اینترنتی اخذ و آمار قابل اعتمادی را ارائه دهد که کاربران معمولا برای نشان دادن اعتبار سایت خود ، از آمار خود در الکسا استفاده می کنند.




الکسا یکی از شرکتهای زیر مجموعه ی آمازون به شمار می رود که کار اصلی آن رنکینگ و رتبه بندی وب سایت هاست، سایت الکسا بر اساس میزان ترافیک مصرفی آنها است. به این معنی که متناسب با میزان پهنای باند مصرفی، رتبه سایت را مشخص می کند. رتبه ها از ۱ شروع شده و تا اعدادی حدود ۱۰ میلیون ادامه دارد.
در این سایت برعکس پیج رنک، هرچه عدد پایین تر باشد بهتر است. یعنی رتبه هایی که به یک نزدیکترند سایت هایی با میزان بازدید بیشتری هستند. البته ذکر این نکته لازم است که لزوما ترافیک سایت تابعی از تعداد بازدید نیست اما برای بدست آوردن یک تقریب معیار خوبی است.
سایت الکسا همانند سایتهای گوگل و یاهو دارای یک نوار ابزار مخصوص به خود است که کاربران می توانند با نصب آن، از امکانات سایت الکسا استفاده نمایند. نوار ابزار الکسا را از اینجا بر روی مرورگر خود نصب نمایید.


به مدیران سایت ها و وبلاگ ها پیشنهاد می شود که حتما از این نوار ابزار استفاده نمایند.




آنچه مسلم است ، اطلاعات ارائه شده در الکسا برای رتبه بندی، ۱۰۰درصد دقیق نیست اما این



  • ۰
  • ۰

صفحه سفید مرگ

ایران گستر در صدد آن است تا شما عزیزان را با طراحی سایت با وردپرس آشنا کنیم,خطاهای وردپرس مانند خطای صفحه سفید و نحوه رفع آنها را برایتان بازگو کنیم, تا بتوانید آنرا در سایت خود به کار گیرید. که  تمامی این مقالات را به صورت کاملا رایگان در اختیارتان قرار میدهد, پس با ما همراه باشید.

 

 

آموزش رفع خطای صفحه سفید وردپرس

1- یکی از محتمل‌ترین علل رخ دادن خطای صفحه سفید وردپرس ، اختلال پلاگین یا همان افزونه‌ها خواهد بود که برای رفع این مشکل باید در ابتدا تمامی افزونه‌ها را به صورت کامل غیر فعال کرده و سپس شروع به فعال‌سازی یک به یک آنها کنید تا افزونه‌ای که برای شما ایجاد مشکل می‌کند را بیابید.

نکته : اگر به داشبورد وردپرس خود دسترسی ندارید ، شما می‌توانید از طریق کنترل پنل وب هاستینگ خود ، به بخش Wp-admin رفته و نام پوشه پلاگین را به صورت کامل تغییر دهید. با این ترفند ، تمامی پلاگین‌ها غیر فعال خواهد شد و شما می‌توانید به رفع مشکل بپردازید.

 

2- دیگر دلیل رخ دادن خطای صفحه سفید وردپرس ، نصب پوسته‌ جدید است که ممکن است با فعال‌سازی آن ، وردپرس و کلیت سیستم مدیریت محتوا شما دچار اختلال و مشکلاتی مانند صفحه سفید گردند.

برای رفع این مشکل همانند دلیل اول ، به داشبورد وردپرس خود رفته و پوسته وردپرس خود را تغییر دهید تا بتوانید مشکل پوسته را رفع کنید. همچنین در صورتی که به داشبورد وردپرس نیز دسترسی ندارید ، از بخش File manager کنترل پنل وب هاست خود به آدرس wp-content/themes رفته و اقدام به حذف و یا تغییر نام پوشه پوسته جدید خود کنید تا وردپرس به صورت خودکار به از پوسته پیش فرض نیز استفاده نماید.

 

3- یکی دیگر از دلایل رخ دادن خطای مرگ وردپرس ، رخ دادن این خطا پس از آپدیت است که به دلیل ناخوانایی پلاگین و یا پوسته‌ها رخ می‌دهد ، بنابراین اگر پس از آپدیت وردپرس خود به این مشکل برخورد کردید ، همانند مراحل بخش اول و بخش دوم به غیر فعال‌سازی پلاگین‌ها و پوسته‌ها نیز بپردازید تا مشکل را بیابید.

 

راه‌کار پایانی رفع خطای صفحه سفید وردپرس

در صورتی که برای رفع مشکل صفحه سفید وردپرس ، نتوانستید از راه‌حل‌های بالا استفاده کنید ، از طریق مدیریت فایل کنترل پنل هاست خود ، فایل wp-config.php را یافته و WP-DEBUG را فعال کنید تا تمامی خطاهای رخ داده به صورت کامل به شما نمایش داده شود.

- برای این امر ، کد زیر را در فایل wp-config.php پیدا کنید و مقدار false را به true تغییر دهید.

define( 'WP_DEBUG', false );

نکته : پس از رفع مشکل خود ، مجددآً به wp-config.php برگردید و مقدار true را به false تغییر دهید.

  • ۹۸/۰۷/۰۹
  • fateme feysali

نظرات (۱)

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

 

هم میهن ارجمند! درود فراوان!

 با هدف توانمند سازی فرهنگ ملی و پاسداری از یکپارچگی ایران کهن

"وب بر شاخسار سخن "

هر ماه دو یادداشت ملی میهنی را به هموطنان عزیز پیشکش می کند.

خواهشمنداست ضمن مطالعه، آن را به ده نفر از هم میهنان ارسال نمایید.

 

آدرس ها:

 

http://payam-ghanoun.ir/

http://payam-chanoun.blogfa.com/

 

[گل]

 

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی